Skip to content

Projecten in de kijker

ZwinRegio Vastgoedmakelaars

Dé vastgoedmakelaar aan beide zijden van de grens. Zij gaan voor de full package.

Fête Sociale zorgt ervoor dat de content op hun sociale mediakanalen consistent loopt, zowel organisch als met betalende campagnes. Verder zetten wij ook alle Google Adwords campagnes op en zorgen er zo voor dat alle potentiële kopers gemakkelijk de weg naar hun website vinden. Ook voor hun visual content zoals advertenties, folders en flyers kunnen ze op Fête Sociale rekenen.

Maison Pur

Maison Pur staat voor een prachtige huid. Zaakvoerster Leen doet er alles aan om jou vanbinnen en vanbuiten te laten stralen. En je mag het van mij aannemen, she’s the best!

Fête Sociale verzorgt de Facebook- en Instagram pagina, content creatie & e-mailmarketing in de juiste huisstijl. Elke maand wordt er ook een moment ingepland om alles te analyseren en de strategie bij te sturen waar nodig.

Indi Beach

Zin in een heerlijk dagje strand of een lekker apéro met je voetjes in het zand? Eén adres.

Voor Indi Beach staat Fête Sociale in voor de Facebook- en Instagrampagina. Van content creatie tot copy en hashtags. Tijdens de zomer worden er veel sfeerfoto’s genomen die de volgers doen watertanden en uitkijken naar hun volgende stranddag. Ook voor de visuals (advertenties, visitekaartjes, e-mailhandtekeningen…) kunnen ze op Fête Sociale rekenen.

Stichelbaut

Bij Stichelbaut te Knokke-Heist en Maldegem kun je terecht voor raamdecoratie op maat, (interieur)decoratie, verf, behang & vloerbekleding. Alles om jouw woning of project er prachtig uit te laten zien! En dat is net wat ze ook willen uitstralen op hun sociale mediakanalen.

Voor Stichelbaut onderhoudt Fête Sociale de Facebook- & Instagrampagina. Bij de start van onze samenwerking maakte we een stramien op die telkens terugkomt in de Instagram posts wat nu al resulteert in een prachtige consistente pagina.

Benieuwd wat Fête Sociale voor jouw onderneming kan doen?